Monday, 28 February 2011

TRY and ERROR

hallow u all..! i nk share kat u all gambar yg i suke-suki snap mase kluar dengan my mum yesterday. actualy gambar tu biase-biase je. i ajak my mum walk2 eat air coz i nk shoot. last gmbar adek i n cactus my mum jugak yang i ambil. yea lah. bentong ni mane yang menarik pon xtahu.
ni ayam serama my mum. nama dia ni labu
she is my lil sys. Erra 
kaktus dan daun keladi kot.
adik dan abah

Sunday, 27 February 2011

Saye :)

hey u..! tired uh buad blog nih??haha. akhirnya. finish jugak. sungguh penat.3,4 kali i baring semata-mata nk memulakan blog ni. macam-macam lh nk kena buad. nk mikir tajuk la.. layout la.dan lain-lain.naseb ade cousin i sorang nih yang telah membantu sedikit dalam memberi nama kepada blog i ni.tq:) hari ni i xnak cerita panjang about my self. cukuplah korang taw bertapa penatnya i nak menyiaapkan blog ini :). dan beberapa perkara yang i minat.
nikon D7000. i sedang mempelajari menggunakannya.
hasil cubaan pertama i. nice x?hehe :)