Thursday, 24 March 2011

makan2..

sejak 2,3 menjak ni..i ashik story pasal mkn jee...nk tahu kenapa? sebab dapur gas rumah kami dah boleh digunakan dan i duduk dengan sekumpulan manusia yang suke makan.. soo keja kami mkn jeee..pe yg penting? MAKAN.. hari ni lauk istimewa di masak oleh kawan i chef farah.sedap wehh..
menu for today : sambal ikan, sayur paku, pekasam, sambal belacan dan budu
air : air sarsi di buat oleh cik mien kami.:)
ini lah menu kami hari ni makan banyak giler kenyang sampai sekarang.
emm sedap weh..lepaas makan teros tido..kalau rase2 nampak i seakan2 berisi sikit sebab ni lah. mkn tido..haha.. k lah all.. need did some asigment.huhu tataaa..

Tuesday, 22 March 2011

KFC.. nyam2..

21/3/2011 : PTPTN dah keluar.. satu berita yang mengemparkan rumah 502. apabila penghuninya yang terdiri daripada 4 senior dan 3 junior. berita menjadi kejutan bila seorang senior iaitu i bising2 bila PT ni nak dapt? tiba2 junior dgn muka sweet cute miut nye kate PT da masuk laa.. td kiteorg cek ade.. wahhhh kalut aku da pukul9.30 malam pun sangup keluar demi mu duit.haha.. i n my fwen pon kol teksi dan terus menuju ke BANK ISLAM. cucuk lah kad ke tempat yg sepatutnya.. wahhh bnyak nye duit.. RM12.90  haha bnyak kan??? soo dengan perasaan hampa kami yang lapa pon mencari kedai  makan. hanya KFC saje yang kami jumpa.
KFC sedap...
sedap...
haa makan kfc dengan duit yang banyak.
haaa ni lah duit yang kami guna untuk makan. gaya mcm org kaye nk mkn kfc

Monday, 21 March 2011

seni :)

hey all.. hurm,, today i nak share dengan u all hasil-hasil seni yang i buat. atcualy xbanyak mane pon. tp i suke lak.. heheee...nampak menarik lak. ceria macam kanak-kanak tadika :p
haaa hasil seni ni yang ditugaskan oleh lecture.. :)
yang ni pon sama. :)
dalam masa yang sama. tak tahu nak buad apa2. i buad lah hasil seni sendiri. da mmg macam budak tadika buad. hahaa :p
ini lah hasil tulus ikhlas dari hati saye.. :)

Tuesday, 8 March 2011

2 BuLan sAja kHA?

haluu.... today is first day class for this sem. sem kali ni subjek ade 3 je. tapi ok lah sebab masa pun 2 bulan. so asigment ape semua xboleh nk tangguh2 dah macam i biase buat sem-sem lepas. semua kene buad dengan cepat. rushing sem kali ni. yealah. org lain belajar 3tahun. i belajar 2thun 4bulan untuk diploma. so kami kena terimalah seadanya. tadi kelas i dengan puan putri lily. sedap kn name dy? dy pon comel jugek haha  ♥ ♥   kelas dengan dia kelas pedagogi. untuk kami para guru ni. haruslah mempelajari ilmu pedagogi. tapi falsafah pon kene ingat. huhu. yang paling penting KSPK kena tahu. itu lah arahan dan ingatan beliau kepada kami pelajar KOHORT9. x sabar juga i nk kenal ngn lecture bahasa i nnti. agak2 handsome tak dia? ♥ ♥ haha. time for study so focus. ok lah. i hve somthing to do. i'll come back with another news. daaa.....