Sunday, 28 August 2011

sELamAT HaRi raYa!!!

BOM!!! segala jenis merecun bunga api meriam..  semua da  berbunyik..adesss kadang kadang tu pul 1, 2 pagi.. gangu lah org nk tido wey!! x kesian ke kt mak ayah korg nk tido ha?? adess...  kalau belom lewat malam tu besh jugak lah dengar bunyik bunyik tu..ade la semangat raya tu...ehh beleter lak aku! k lah selamat hari raya sy ucapkan untuk yang mengenali diri ini.. maaf andai ade kesilapan kesilapan yang telah aku lakukan sepanjang perkenalan kita bg sapa2 yang mengenali..tapi bagi sape sape yang x kenal tu.. i mintak maaf kalau xsengaje menyaketkn hati u all keyh?? huhu..selamat lah menyambut hari raya..... MAAF ZAHIR BATIN buat semua

Tuesday, 23 August 2011

pUasA daH nAK haBiSss???

asalamualaikum.. (:
korunk! korunk! puasa tinggal lagi beberapa hari jea lagi.. waww!!!! penuh taa korunk puasa? ada ponteng ponteng x? i? u all x payah cakap lah.. confirm confirm puasa i taa penuh.. n macam tu gak dengan pembaca-pembaca wanita kan? excited taa korunk nk raya ni?? waaa... i manyak manyak excited lah.. today i nak pergi expo temerloh. nk shoping raye!! baju raye!! kaut raye!! hand bag raya boley taa mama? haha!! tapi kan tapi kan u all.. i dalam-dalam i excited ni i ingat lah kat orng-orng yang dah meningalkan kita :( kita kalut-kalut nk sambut raya.. tapi mereka.. pasti tidak mahu meningalkan bulan ramadhan ni.. sebab tiba nya bulan syawal mereka akan kembali merasai azab kubur. kalau terlebih mendalam menjiwai terasa takot lah pulak! sedih pun ade.. tapy mcm mana pun.. hidup kita haruslah diteruskan.. so kejap lagi i tetap mau bershopping.. tapy... ade ke baju kurung yang padan dengan body i yang x membesar ni??? ish3... harap-harap lah ade kn??kalau x de pun bju kurung kasilah ade baju kebaya sais i..hiihihihi...amin~

Monday, 8 August 2011

indAhnYa CAMRON

berjalan2 ke camron with my family..awww.. so shawit yuyunk...... hihihi... ni lah gambar2 jalan2 jgn mama, papa, adik n my love amirul...
me n my sys
taman rama2 camron
mummy n daddy.. muaxxxx love both of u lah...


me n my sweet love...

yeahhh.. ini lah hasil jalan2 ngn mama n semua to camron besh dowh,,,! muaxxxx love u all... 


Thursday, 4 August 2011

my lovly lil systa

hye u all.. i nk kongsi ngn u all gambar i ngn adek kesayangan i tu..erra.. love her a lot... hari tu jalan2 ngn ma n adek g lentang then tangkap2 gambar..ni gambar nye...
jambatan gantung lentang :)
my lil sys


thats all..hasil masa yang terluang antara me my mum n my lil sys...
love them.. <3 muaxxx!!!