Tuesday, 23 August 2011

pUasA daH nAK haBiSss???

asalamualaikum.. (:
korunk! korunk! puasa tinggal lagi beberapa hari jea lagi.. waww!!!! penuh taa korunk puasa? ada ponteng ponteng x? i? u all x payah cakap lah.. confirm confirm puasa i taa penuh.. n macam tu gak dengan pembaca-pembaca wanita kan? excited taa korunk nk raya ni?? waaa... i manyak manyak excited lah.. today i nak pergi expo temerloh. nk shoping raye!! baju raye!! kaut raye!! hand bag raya boley taa mama? haha!! tapi kan tapi kan u all.. i dalam-dalam i excited ni i ingat lah kat orng-orng yang dah meningalkan kita :( kita kalut-kalut nk sambut raya.. tapi mereka.. pasti tidak mahu meningalkan bulan ramadhan ni.. sebab tiba nya bulan syawal mereka akan kembali merasai azab kubur. kalau terlebih mendalam menjiwai terasa takot lah pulak! sedih pun ade.. tapy mcm mana pun.. hidup kita haruslah diteruskan.. so kejap lagi i tetap mau bershopping.. tapy... ade ke baju kurung yang padan dengan body i yang x membesar ni??? ish3... harap-harap lah ade kn??kalau x de pun bju kurung kasilah ade baju kebaya sais i..hiihihihi...amin~

No comments:

Post a Comment