Thursday, 17 November 2011

im FREE!! yeah...

i dengan si dia sudah break up. n he said tht he will never back to me again.. siap ckp kt kwan i lg.. 'sampai kiamat pon aku xkn balik kt dea balik' well.. i rase bukan u jew sygg.. i pon xkn nk balik lah kt u.. walau pon pada awalnye i meraung2 menangis2 merayu2.. masa tu i x ingat dunie lah.. x ingat ALLAH sebab tu i jd mcm tu.. huhu.. setelah i fikir masak2 dan berpandangan jauh sehinga ke ank cucu.. i rasa keputusan ni lah keputusan terbekk.... sebab kn.. i nk focus pd study i.. walaupon bnyak masalh i sekarang but study i letakkn yg terpenting okeyh??? hurmm i ketawa hari2.. wahh seronoknyew aku.. tp dlm ketawa i ade satu rahsia yg tersembunyi..so kalau rahsia xley kabo sape2 lh kn??haha then nnti blew i da abeh blajar i nk keje.. nk cari duit.. nk make over diri i ni...haha org ade duit knn... hehehe.. tp tu coming soon lah.. so nk bnyak duit skunk aku kne lah study smart..kan2?? huhu... hurm xpe lah..u tetap dalam memory hidup i melain kn i excident then hilang ingatan..haha..mintak jao... sebab bnyak kenangan lain (yg bukan dengan u) i nk simpan... hurm,, untuk u i nk cakap nih.. i putus dengan u kata2 tu mmg kua dr mulut i.. penyebab yg u sebarkan adelah i.. punca masalahnye i.. tp i nk u tahu yg i mengaku salah i tp u fikir salah u..sekurang2nye i xde jantan sparepart okey... not like u.. dah spare sorg minah nk buad benganti i.. so u did wrong first.. u buad sesuatu yg mcm haram jadah je.. u yg mula dulu keyh.. so u x perlu nk MARAH i kalau i berurusan dengan FAMILY u but i bring a boy with me.. bukan x nk HORMAT family u.. ade u hormat family i ke nk tanye cikit kn.... u kate sekurg2nye u x bawak BETINA dtg uma i..ohh so yg sekarang ni dgn u tu betina lah ea?hahah i ingat kn seorang gadis.. rupa2nya betina... so u x perlulah PESAN kt kwn2 u ke adik u ke suruh INGATKAN i untuk tidak bawak laki bersama di hadapan u.. u make it first okey.. n i make it more fun.. i bring him to ur house.. because he is my EXBOYFREND yg u x pernah nk padamkn nama dea dari hati i.. so u jgn risau nk marah2 i ke maki2 i ke.. sbb i dgn u totally da xade ape2 hubungan keyh sygg??? remamber that words "SAMPAI KIAMAT PON AKU XKAN BALIK KAT DEA" inggat.. ayat ni menunjukan yg i xpernah kenal u langsung sebelum ni? who is MUHAMMAD AMIRUL BIN JAMALUDDIN? i dont know him.. u hanya sejarah hidup i.. ALLAH temu kan i dgn u untuk i lebih berhati2 membuat pilihan dan keputusan dimasa akn dtg.. so thanks to allah sebab temukan i dengan u di suatu masa dulu.. smile always keyh dear.. dont be stress :)